Search for the holy grail: Trader Vic’s #2

Geschreven door Sippin' Svalby op May 16, 2009 in cocktails, fotos |

tv-mai-taiOur Happy Place

Ja, Trader Vic’s in London. Een vette grijns is ook nu niet van ons gezicht te slaan terwijl we aan een Mai Tai uit een Trader Vic’s glas zitten terug te denken. Kwijl.

De Tikigoden zijn ons dit keer goed gezind: Trader Vic’s is open en we mogen in ons ‘kloffie’ naar binnen. We worden met een vriendelijke ‘Aloha’ in Frans accent begroet door een ik-moet-dit-zeggen-dus-ik-ben-wat-gegeneerd-vloermanager. Na onze Aloha terug heeft de beste man echter een brede grijns. De bar is net als in de internetfilm: een goede bar, vrouwen in bloemenjurken, schelpenlampen, koraal, en jawel: de kano. We nemen plaats aan een van de tafeltjes in het bargedeelte.

tv-s-fog-cutterEerste ronde: Pisco: Mai Tai: ONGELOVELIJK!, Svalby: Samoan Fog Cutter: heerlijk en uit een prachtige tikimug (of is het een vaas?). Echt heel erg lekker. De ‘barhapjes’ als kipsate, crabcakes, huisgerookte spareribs, etc. die ondertussen ook gearriveerd zijn, zijn ook ongelovelijk lekker!
MMMMMMMMM we zijn nu al in onze happy place! Net als we ons afvragen waar de servetten zijn, komt de polynesische schone ons verblijden met twee dampende, warme handendoekjes.

Tweede ronde: Pisco: Navy Grog en ja, het kan niet anders: Svalby: Mai Tai. WOW! Wat is die goed! Een paradijs in een glaasje.

Helaas werd het daarna tijd om de boot naar NL te halen.

_mg_1906Kortom: aankleding geweldig, cocktails ongelovelijk, personeel aardig. Rekening: tja, dat weet je als je hier heen gaat, zo onder het Hilton. Je struikelt dan ook niet voor niets bij het weggaan over een lamborghini op de stoep. En ja, de cocktails zijn het echt wel waard. Wij  kunnen thuis nog helaas niet tippen aan zulke lekkere Mai Tai’s! En o, ik wil ook wel zo’n jurk 😛

En ja dat er ook mensen zitten die binnen 10 minuten een biertje en een wijntje wegtikken en dan weggaan? Arme Hilton-gasten, ze weten vast niet beter.

Souvenirs: onze nieuwe community bowl de Rum Barrel >>kom maar op met die TikiTime bij ons! en twee MaiTai-glazen. En een rits tandestokers, met logo.

VOORSTEL: een TikiTime Special >> met z’n allen naar London’s Trader Vic’s! Dan bestellen we de kano! 😉 (tjek de website voor meer info)

tv-collage

2 Comments

J. de Strandkammer
May 17, 2009 at 9:52

Wat een rare timing, naar Trader Vic’s gaan als je net de boot moet halen…raarrrrrr. 😉

Zo’n kanootje vol Mai Tai lijkt me wel wat, kost bijna niks. Ikke ook heen!


 
Tiki Riki
May 18, 2009 at 8:34

Leuk verslag! Jeetje wat ben ik jaloers op jullie! Ik wil daar ook zeker eens heen!!


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.