Cou-Cou Comber

Geschreven door J. de Strandkammer op Feb 14, 2008 in fotos |

Cou-Cou ComberOp de laatste Tiki Time had ik het plan opgevat om misschien maar de volgende keer de cou-cou comber (uit Sippin’ Safari) te gaan schenken op de Tiki Time die erna zou moeten komen. Maar dan moet je ‘m natuurlijk wel even voorproeven eerst, misschien is ie tenslotte wel niet te zuipen. Dus besloot ik afgelopen zondag de uitdaging aan te gaan om een komkommer uit te hollen. Dat bleek uiteindelijk eigenlijk best mee te vallen en ging behoorlijk soepel. Voor de garnerning had ik (helaas voor het plaatje) niet een mooie bamboe onderzetter en een lijp mini-lampionnetje, maar ik heb ‘m toch even op de foto gezet.

Mijn oordeel? Mwoah. Niet echt bijzonder lekker, smaakt mij te veel naar Pernod (niet zo gek natuurlijk), hoewel ik de smaak van de komkommer zelf opvallend goed terug vond komen. Het kan ook de geur geweest zijn natuurlijk. Maar het wordt ‘m in ieder geval niet voor Tiki Time #4…

5 Comments

Citrus Ciel
Feb 15, 2008 at 10:32

Wel stoer geprobeerd! Maareh, wanneer is de volgende TikiTime????


 
pineapple pipa
Feb 15, 2008 at 10:35

hihi, wel cool, ouwe strandkammer! Jammer dat de cocktail zelf niet de moeite was… Snel een komkommerkokteel verzinnen die wel okee is!


 
Tiki Riki
Feb 17, 2008 at 23:04

J de Strandkammer, pionier, leuk dat je deze hebt geprobeerd. Ik was ook erg benieuwd naar deze. Spijtig dat het meer presentatie is dan een lekkere cocktail. Maar toch, kudo’s for effort!


 
snackbar
Feb 18, 2008 at 11:03

Wie van jullie is aktief op Tiki Central en leest z’n personal messages niet?


 
Tiki Riki
Feb 18, 2008 at 12:00

Hey snackbar, that would be me. Sorry, bericht beantwoord. Welkom op Tiki Time!


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.