Souveniertje uit Chili

Geschreven door J. de Strandkammer op Apr 9, 2008 in tiki mokken |

Rapa Nui Moai Mok

Weer een nieuwe mok! Er staat nog steeds niets op de site van de bestelling uit de VS, maar deze wilde ik er alvast even op zetten. Meegenomen voor mij uit Chili door Eric en Anne, die daar een maand op vakantie zijn geweest. In het programma zat ook een trip van een paar dagen naar Rapa Nui (Paaseiland). Dat wist ik van tevoren en daarom had ik ze voor me op souvenirjacht gestuurd. Nu bleek er op dat hele eiland geen fatsoenlijke Moai mok te vinden. Belachelijk!

Gelukkig (voor mij) hadden ze uiteindelijk op het vliegveld van Santiago wel succes. Zie hiernaast het resultaat. Ik vind ‘m erg cool. Hij is iets kleiner van postuur dan de andere nieuwe tiki mokken, maar er gaat even veel in (zo’n 400ml).

Ik had beloofd ‘m als eerste te gebruiken voor een Pisco Sour, waarvan ze er daar in Chili ook genoeg hebben genuttigd naar ik heb begrepen. Dus…fles Pisco gescoord, de rest had ik voorradig. Ik wist van Tiki Time #2 natuurlijk al dat ie lekker was, en dat is ie nu weer.

Eric, Anne: dank jullie wel!

3 Comments

Tiki Riki
Apr 9, 2008 at 23:21

Zoals ik al zei: mooie aanwinst! Ik zal eens een postje schrijven met een van mijn nieuwe aanwinsten als ik volgende week weer thuis ben.


 
E de Hamjatter
Apr 10, 2008 at 8:39

Ha broer!

Voor de gelegenheid maar even een alter ego ontleend aan de jouwe…
Iig: graag gedaan. De beker staat er goedgevuld bij en prachtig aangekleed, als ik zo mag zeggen.
Moge er nog vele Pisco Sours volgen! Oh, en probeer dan ook eens de pisco sour pica te vinden; helemaal lekker…

Ciao!


 
Sippin' Svalby
Apr 11, 2008 at 19:18

Wow! die vind ik wél heel mooi! Lijp J!


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.