Tiki Time #6 – Voorbeschouwing

Geschreven door J. de Strandkammer op May 25, 2008 in tikitime |

Nog eventjes (zaterdag alweer) en dan mag ik weer gastheer zijn van een avondje cocktails drinken. Ik heb er wel weer zin in. Vergeleken met de vorige keer dat we bij mij zaten, is de collectie tiki-mokken aanzienlijk uitgebreid, en ik hoop dat we ze lekker kunnen gaan gebruiken. Met een beetje geluk zijn ook de laatste aanwinsten wel binnen deze week. Dusse…ik wil die dingen graag gebruiken en verwacht dat iedereen zijn of haar drankje daar op aanpast. 😉

Het zal ook de eerste heavy-duty test worden van de nieuwe Bacardi ice crusher die ik op ebay heb gescoord. Maar dat zal ie wel gaan houden.

Er zijn een aantal mensen op honeymoon (naar het Raffles Hotel, tsss) of reguliere vakantie, maar we zijn in ieder geval met z’n 6en, en ik hoop misschien nog enkele extra gezichten. We zien wel. Ik twijfel nog over welke cocktail het gaat worden, dus heb de rest van de week nog wat te doen. Wat naar. M’n hapje ben ik waarschijnlijk wel al uit.

Nu nog even genieten van een Hawaiian Eye (uit Intoxica) en dan kan de aanloop naar Tiki Time #6 beginnen. Het ijs invriezen is al gestart.

11 Comments

Tiki Riki
May 26, 2008 at 12:48

Ik vond het andere plaatje toc leuker…


 
J. de Strandkammer
May 26, 2008 at 14:04

Okeej…


 
Tiki Riki
May 26, 2008 at 15:05

Haha. 😀


 
J. de Strandkammer
May 28, 2008 at 23:43

Hoi, na wat proeven hedenavond gaat Mara de Macadamia Nut Chi Chi serveren. Alleen niet met Macadamia likeur, maar siroop. Lekkerrrrrrr. Vond ik ook. Haar hapje zullen fresh spring rolls zijn.

Ikzelf twijfel nog qua drankje. Hapje worden gekruide aardappelsamoosa’s. Als het lukt tenminste. 😉

Enne…Mara is wel die vis-eter, maar niet die fleisch-eter. Dat u het weet en wellicht rekening mee houdt.


 
Lonn Island Iced
May 30, 2008 at 1:03

Bart en ik gaan hoogstwaarschijnlijk toch voor de Blue Hawaian, J. Hij moet uiteraard eerst nog even getest worden. Qua hapjes weten we t nog niet, maar dat komt vast goed..


 
Tiki Riki
May 30, 2008 at 9:46

Veel plezier mensen! Wij gaan even chillen in de heuvels. Misschien valt er nog wel een leuk flesje op de kop te tikken…


 
J. de Strandkammer
May 30, 2008 at 9:52

Dankie. En veel plezier!

Ik denk dat ik er uit ben….een Jet Pilot. Lekker comazuipen met Demerara 151!


 
Sippin' Svalby
May 30, 2008 at 11:56

Klinkt goed allemaal! 🙂 We hebben er zin in!
Gisteren beviel de Steve Crane’s Scorpion Bowl wel, en alhoewel we de vorige keer al de Kelbo’s Scorpion hebben gehad, issie toch iets origineler dan het wederom serveren van een Pisco Sour. Die maak je maar lekker zelluf! (hmmm goed idee voor vanavond 😉 )

Dus:

Sippin’ Svalby brengt in een Steve Crane’s Scorpion bowl, in glazen, dat wel. We laten de giftige bloemen wel thuis. (Maar goed dat we gisteren géén lelies in het glas hebben gezet, lezen we vandaag op een plantensite, haha) En zalmtoastjes.

Pisco Mike neemt mee een Waikikian en spekdadels en gevulde dadels. Eens kijken of J de Strandkammers oven dit keer wél lief is.

Btw is de coconaut re-entry de gewone coconaut zoals Rick die onlangs hier gepost heeft, maar dan natuurlijk met flaming lime? Wij zijn in ieder geval behoorlijk verslingerd geraakt aan de Coconaut! 🙂


 
Sippin' Svalby
May 30, 2008 at 12:40

ehhh… juist.


 
 
Sippin' Svalby
Jun 1, 2008 at 17:42

Zo. Dat was weer lijp. Iedereen bedankt!


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.