Oh ja, nieuwe mok!

Geschreven door J. de Strandkammer op Nov 17, 2008 in fotos, tiki mokken |

Ik had net het vorige bericht geplaatst toen me te binnen schoot dat ik ook nog een nieuwe tiki mok had die ik even op de foto wilde zetten. Dat had ik al een keer eerder gedaan, maar ergens is die foto verdwenen (volgens mij gewist wegens te lelijk). Rick had ‘m voor me meegenomen bij Independent Outlet in Amsterdam. Het is een nieuw model van Tiki Farm, de Mauna Loa Tribute Mug (met een leuke oranje dodo op de achterkant).

Een bijkomstigheid van het fotograferen van dit soort mokken is dat het eigenlijk geen donder uit maakt wat je er in stopt, je ziet er toch weinig van. Tenzij ie echt helemaal vol zit natuurlijk en dat zit deze net niet. Er zit een Luau Grog in (uit Sippin’ Safari).

Ik vind het een erg stoere mok, ook omdat ie echt rondom vol details zit en niet alleen voorop. Een mooie aanvulling op de collectie.

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.