Fijne jaarwisseling alvast!

Geschreven door J. de Strandkammer op Dec 28, 2008 in algemeen, tikitime |

Hoi, ik ga een feestje missen. De oud-en-nieuw cocktailparty van Pipa en Ciel. En da’s op zich wel jammer, want dat lijkt me best gezellig (en lekker).

Maar gelukkig heb ik iets anders leuks te doen. Ik ga lekker naar Dublin met de jaarwisseling, en heb meteen een week later alweer de volgende editie van Tiki Time in het vooruitzicht, bij mij thuis. Hopelijk is iedereen dan inmiddels van zijn of haar kater af.

Ik ben al druk bezig met drankjes proberen om iets verrassends en lekkers te kunnen uitschenken op de 10e. En ik denk dat ik er uit ben. Ik denk dat het deze wordt. Gezien enkele wat lastig te verkrijgen ingrediënten moet ik een beetje spelen met het recept, maar ik heb al een heerlijke versie in elkaar weten te zetten. En het recept vraagt om het gebruik van tikimokken, da’s helemaal mooi. Dan kunnen ze weer eens allemaal uit de kast.

In het gastenboek las ik al meer ideeën van mensen. Het belooft weer een avond vol heerlijke drank te worden. Ik heb er in ieder geval zin in! Maar nu eerst cocktailbars in Dublin zoeken…

Fijne jaarwisseling allemaal!!!

6 Comments

citrus ciel
Dec 28, 2008 at 17:52

Fijne jaarwisseling J!! Wellicht kun je ergens een fijne Cosmopolitan scoren : )


 
citrus ciel
Dec 28, 2008 at 17:54

en wat is dat voor cocktail??
ik heb wel 5 spice powder, maar daar houdt t wel bij op : S


 
J. de Strandkammer
Dec 28, 2008 at 20:52

Het is een erg lekker cocktailtje. 😉

Zoals gezegd, ik moet een klein beetje smokkelen. Coruba is een donkere Jamaicaanse rum uit Nieuw Zeeland, met een beetje moeite wel te verkrijgen (hier) maar ik heb ‘m vervangen door Myers. Die bitters zijn uiteraard ook een probleem. Vervangen door Angostura bitters en een klein scheutje falernum. En herbsaint vervangen door Pernod (miniem verschil).


 
citrus ciel
Dec 28, 2008 at 21:33

aha! smokkelen dus, mag hoor!
Vanavond maar es een Between the Sheets sampelen voor oud en nieuw, al is het weer de vraag wie gelijk heeft, Gary of Dale. Gister was Dale iig die faler wb de Mai Tai…


 
citrus ciel
Dec 28, 2008 at 21:41

ehh hurricane…


 
J. de Strandkammer
Dec 29, 2008 at 12:28

Oh ja, Lianne en Simon zullen ook aanschuiven op de 10e. Gezelligheid!


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.