Search for the Holy Grail: Trader Vic’s # 3

Geschreven door Sippin' Svalby op Nov 22, 2009 in algemeen, fotos |

Trader Vic's Shanghai

Een Trader Vic’s zou volgens de website niet op onze reisroute te vinden zijn. Dat pakte anders uit…

Zitten we blaadjes uit te pluizen voor nog een beetje redelijke cocktailbar in Shanghai, klinkt er plots zo’n beetje EUREKA naast me. Op de stadsplattegrond staat met duidelijke letters het woordje – TRADER VIC’S –  Op loopafstand van het hotel. Waahaaaaaah! Waanzin! Bier wegklokken! Schoenen aan! Even na half 10 PM gaan we op pad voor Trader Vic’s, Search for the Holy Grail part III.

De regen is zo goed als weg, het windje zit in de rug en zo lopen we met ferme pas door Shanghai. Zit ie er echt? Kunnen we em vinden? Op de juiste hoek van de straat: ja! Trader Vic’s staat op de zijmuur vermeld! Maar wat is het donker… Issie dicht op dinsdag? Nee, het pand is een grote bouwplaats; Trader Vic’s is niet meer 🙁 Waahaaaaaah!

De anti-kraker lijkt onze teleurstelling te begrijpen, wij begrijpen niets van zijn Chinees. Is Trader Vic’s verhuisd naar die straat? Oke! We lopen en lopen en lopen… geen Trader Vic’s. Hadden we toch die taxi moeten nemen? Of zei die vriendelijke man: ‘Bij mijn broer kun je ook heel lekker eten en drinken. Deze taxi brengt je naar hem toe!’ We zullen het wel nooit weten.

Trader Vic's en Frankie

Bij thuiskomst het nog even uitgezocht: er is inderdaad echt geen Trader Vic’s meer in Shanghai. Fraai verhaal>>

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.