De collectie groeit…

Geschreven door J. de Strandkammer op Jun 5, 2008 in tiki mokken |

Ja, dit is ‘m nou. De huidige stand van zaken wat betreft mijn tiki mokken collectie. Er is nog één mok onderweg als het goed is, en ik denk dat ik er dan wel weer even genoeg heb ook. Misschien nog een mooie Volcano bowl, maar dat is het voorlopig dan wel even.

Eergisteren kwam de meest recente zending binnen met de bamboe mokken en de groene tiki mok (tweede van links). Helaas dus te laat voor de afgelopen Tiki Time. Zoals al wel beschreven op Ebay, waren twee van de bamboe mokken licht beschadigd (ze zijn ook al oud, uit 1960). Er zitten wat haarscheurtjes in, hetgeen je dwingt tot extra voorzichtig zijn. Maar eentje heeft een barstje die ervoor zorgt dat de mok lekt. Het lek zit redelijk bovenin gelukkig, maar toch. Ik denk dat ik één dezer dagen toch maar even ga onderzoeken hoe ik dat nou het best kan repareren.

Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ik denk dat daar vanavond verandering in komt. Tijd voor die Big Bamboo uit Sippin’ Safari. Een dubbele portie maar denk ik, want hij moet wel vol natuurlijk.

1 Comment

snackbar
Jun 6, 2008 at 14:00

Pas maar op mijnheer de Strandkammer, voor je het weet ben je extra kasten aan het timmeren.

Die bamboe set is trouwens wel ontzettend gaaf, zeker met die kan erbij.


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.