Cause I’m a voodoo child…

Geschreven door J. de Strandkammer op Jun 7, 2008 in cocktails, tiki mokken |
Precies één dag later. M’n Ghastly Ones mok is gearriveerd! Deze voodoo priester schreeuwt natuurlijk maar om één drankje: een zombie. En dan uiteraard mijn favoriet, de 1934 zombie punch zoals opgetekend in Sippin’ Safari.

Voor al onze lezers die dit boekje nog niet in huis hebben, hier nog even het recept:

EDIT: receptje toch maar weggehaald. Iets met copyright, en koop het gewoon zelf.

En dan? Braindead in de DVD speler duwen? Of misschien Live and Let Die? Nope, niets van dit alles dit keer. Gewoon alleen genieten van één van de lekkerste tiki cocktails die ik ken. Oh, en dit stukje tikken.

3 Comments

Tiki Riki
Jun 7, 2008 at 0:59

Tja, al die lezers, al die lezers, wat zullen ze blij zijn met het recept, J! Maar zonder dollen, een geniale aanwinst. Ik denk dat ik binnekort ook maar eens een bestelling bij Tiki Farm ga plegen want ze hebben wel meer dingen die ik erg graag zou willen hebben. Erg toevallig overigens, ik heb net ook een fijne ’34-Zombie-vriend genuttigd. Die Belgische biertjes zijn best lekker, maar toch geen match voor een echt lijpe tiki-cocktail. Een kleine kantekening bij het recept overigens. Ik weet niet of je deze thread al een shebt gelezen
http://www.tikiroom.com/tikicentral/bb/viewtopic.php?topic=24996&forum=10
maar daarin wordt door martiki gesuggereerd om de VX te vervangen door Extra en voor de Gold Puerto Rican (er staat dark in zijn post maar dat moet een vergissing zijn) de Jamaicaanse Lemon Hart te nemen. Ik heb die Jamaicaanse Lemon Hart niet in huis maar hij kan eenvoudig via neeldrinks of onze Duitse vrienden worden besteld.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind de ’34 Zombie nu al he-le-maal de bom, maar ben toch benieuwd of hij nóg beter kan…


 
J. de Strandkammer
Jun 7, 2008 at 1:06

Hmm, de Appleton Extra is hier in de regio geloof ik inmiddels op, maar ongetwijfeld te regelen. Het zou kunnen dat ie de boel verbetert. Hij is tenslotte wel iets lekkerder. Ik heb wel Jamaican Lemon Hart, maar da’s de 73% versie…die wordt vast niet bedoeld. Voor het betere comazuipen is een cocktail met 1,5 ounce van die rum (en 1 ounce demerara 151) natuurlijk wel een aardige vervanger…


 
Tiki Riki
Jun 8, 2008 at 13:46

Nadat ik hem zag gister moest ik er ook in hebben. De bestelling is geplaatst, plus nog wat andere items.


 

Reply

 

Copyright © 2019 Tiki Time! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.